Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882, att. sted 2210
CVR 30891732

Konferencer og seminarer

Fyraftensmøde om undersøgende danskundervisning

Er du interesseret i at arbejde med undersøgende og dialogbaseret litteraturundervisning i dansk, så kom til KiDM's arrangement, som er gratis og inklusiv en middag.

Du vil møde fagdidaktikere fra KiDM-projektet, Kvalitet i Dansk og Matematik, som vil formidle resultater fra projektet og inspiration til undervisningsforløb. Projektet kunne bl.a. dokumentere, at eleverne opnåede en styrket litterær fortolkningskompetence gennem den undersøgende tilgang.

Der er mulighed for at netværke med kolleger over en god middag, og du får materialer med hjem, som kan støtte dig i afprøvning af undervisningstilgangen efterfølgende.

Der bliver afholdt 14 KiDM-møder i dansk, og de bliver afviklet rundt om i landet. Du kan se datoer og steder her. Der er plads til 28 deltagere til hvert arrangement, så tilmelding sker efter først til mølle-princip. Du kan blive skrevet på venteliste, hvis dit arrangement allerede er fyldt.

Del siden på email

Du deler et link til siden: Fyraftensmøde om undersøgende danskundervisning