Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Viden og værktøjer

Film

Centeret har produceret en lang række film i forbindelse med vores projekter, som alle kan ses på vores kanal på YouTube.

Vi har udvalgt film fra tre projekter nedenfor: Sproggaven, Læsning på digitale enheder og Pædagoger på Sprogvisit.

Sproggaven

Nationalt Videncenter for Læsning og Fredensborg Kommune har, i forbindelse med projekt Sproggaven, produceret tre film, der introducerer de tre faser i Udvidet dialogisk læsning.
 
Fase 1: Læs og lyt
I denne film introduceres den første af den udvidede læsnings i alt 3 faser, hvor bogen læses højt for børnene.

Fase 2: Læs og snak
I denne film introduceres den anden af den udvidede læsnings i alt 3 faser, hvor børn og pædagog sammen snakker om den læste bog.

Fase 3: Læs og leg
I denne film introduceres den tredje af den udvidede læsnings i alt 3 faser, hvor børn og pædagog sammen leger ud fra den læste bog

Læsning på digitale enheder

I forbindelse med projekt Læsning på digitale enheder har centeret produceret to film, der fokuserer på henholdvis digital læsedidaktik og læsning på skærm og papir. De to film kan ses nedenfor.

Pædagoger på sprogvisit

I forbindelse med projektet Pædagoger på sprogvisit er der lavet fire film, der dels formidler metoden, dels ideer fra praksis og endelig hvordan man kan implementere det sproglige arbejde i hverdagen. De fire film kan ses nedenfor. 

.

 

 

 

Del siden på email

Du deler et link til siden: Film